Львів'ян просять запастися буржуйками

0
Львів'ян просять запастися буржуйками
Мешканців Львова після ударів по критичній інфраструктурі просять облаштовувати пункти обігріву у сховищах. Економити воду та електрику.

Про це повідомляє мер Львова Андрій Садовий.

"Атакуючи Львів 10 і 11 жовтня агресор розкрив свої плани. Тепер ми точно знаємо, що коли буде мінусова температура, вони будуть нищити ТЕЦи, підстанції, об’єкти критичної інфраструктури, тому що вони отримують задоволення, створюючи біду", - сказав він.

Садовий не виключив, що мешканці Львова взимку можуть днями, або тижнями бути без тепла, світла та води.

"Ми маємо бути одним кулаком. Ми маємо об’єднатися та робити правильні речі. Уявіть, якби такі обстріли були не 10 жовтня, а 10 грудня. Прохання ставити буржуйки в укриттях, там, де це можливо, вже не здається таким дивним", - додав мер.

Він також закликав до максимальної економії електроенергії - наприклад, зазначає він, гріти чайники можна не електрикою, а газом. Також, на його думку, можна економити і воду.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні