В Україну йде похолодання зі снігом

0
В Україну йде похолодання зі снігом
В Україні погода почне погіршуватися вже наступного тижня - в регіонах дощитиме, місцями падатиме мокрий сніг, пишуть Факти.

Про це розповіла заступниця начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

Синоптики прогнозують, що зміні погоди передуватимуть атмосферні фронти, які на північному заході принесуть дощі, у Карпатах - мокрий сніг. Вже від 20 жовтня стовпчики термометрів почнуть знижуватися.

«19-20 жовтня очікуються атмосферні фронти, які на північному заході принесуть дощі, у Карпатах - мокрий сніг. Температура ночами очікується 8-13 тепла, вдень 19 жовтня 13−18 вище за нуль, а ось 20 жовтня можливе зниження температури, крім сходу, до 5-12 тепла (у Карпатах вночі та вдень близько 0)», - каже синоптикиня.

Натомість, 17-18 жовтня українців ще потішить суха і тепла погода. У регіонах прогнозують вдень до 10-15 градусів з позначкою «+», а на заході України навіть до +20 градусів. Температура ночами очікується 1-8 градусів тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні