Коли Україна може перемогти у війні з рф

0
Коли Україна може перемогти у війні з рф
Мобілізація в росії не спричинить масштабного впливу на воєнну ситуацію, а Україна має шанси перемогти до кінця зими.

Пр це заявив американський політолог, філософ та директор Центру розвитку демократії та верховенства закону у Стендфордському університеті Френсіс Фукуяма, пише LIGA.net.

За його словами, росіяни не здатні мобілізувати багато людей, добре їх спорядити чи вишколити.

«Тож росіянам не вдасться значною мірою змінити перебіг війни. Я справді вважаю, що Україна може перемогти до кінця зими», – каже політолог.

Фукуяма звертає увагу на інший важливий факт: що кількість росіян, які втекли з країни, значно більша, ніж тих, кого мобілізували. На його думку, це показник того, наскільки російському суспільству не подобається ця війна.

«Я думаю, загалом вони не проти, але точно не хочуть втрачати життя, борючись за те, у що вони не вірять. 700 тисяч росіян поїхали з Росії, відколи була оголошена мобілізація. Це значно більше, ніж вони можуть мобілізувати. Це ознака відверто слабкої народної підтримки Путіна. Допоки війна нічого не коштувала людям, вони були готові казати, що підтримують її. Але в момент, коли їх зачепило особисто, ця підтримка зникла», – пояснив політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні