Ілон Маск більше не буде фінансувати Старлінк в Україні

1
Ілон Маск більше не буде фінансувати Старлінк в Україні
Компанія Ілона Маска SpaceX повідомила Пентагон, що більше не може фінансувати роботу систем Starlink в Україні.

Про це повідомляє CNN.

У компанії Маска повідомили, що до кінця року необхідно буде витратити близько 120 мільйонів доларів. Фінансування на 2023 рік оцінюється у 400 мільйонів доларів. SpaceX пропонує Пентагону взяти фінансування на себе.

«Ми не в змозі надалі дарувати термінали Україні або фінансувати існуючі термінали протягом невизначеного періоду часу», — йдеться у листі до Пентагону.

На сьогоднішній день Україні було передано близько 20 000 одиниць супутникового зв’язку Starlink. Ілог Маск повідомив, що операція обійшлася SpaceX 80 мільйонів доларів і перевищить 100 мільйонів доларів до кінця року.

Нещодавно українська влада повідомляла про збої системи Starlink на лінії фронту, але вже 13 жовтня роботу супутникового інтернету відновили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, після балакання з *уйлом буде фінансувати кацапію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні