Скільки Рівненській області коштував ракетний удар росіян

0
Скільки Рівненській області коштував ракетний удар росіян
Для ліквідації наслідків ракетних ударів по місту Сарни від 28 серпня з бюджету громади та інших субвенцій спрямували більше трьох мільйонів гривень.

Про це повідомив міський голова Сарн Руслан Серпенінов в інтерв'ю "СарниNews.City".

28 серпня ворог завдав чотири ракетних удари по об’єкту військової інфраструктури в місті Сарни. Уламками та вибуховою хвилею пошкодило приватні будинки та центральну районну лікарню. Відновлювальні роботи на об’єктах вже майже завершені. Загалом для ліквідації наслідків ракетного удару витратили більше трьох мільйонів гривень, з них:

понад 100 тисяч гривень на ремонт 44 приватних житлових будинків;
1 мільйон 400 тисяч гривень спрямують для військової частини;
1 мільйон 520 тисяч гривень на об’єкти соціальної інфраструктури.
"Майже півтора мільйони виділили для ремонту корпусів ЦРЛ. На території лікарні було пошкоджено 105 вікон, покрівлю. Навіть водонапірна вежа постраждала", — розповідає Руслан Серпенінов.

Кошти виділили з міського бюджету. Крім того, по 500 тисяч гривень грошової підтримки направила Дубенська та Львівська громади, а також 200 гривень виділила Малолюбашанська ТГ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні