На які три знаки Зодіаку чекає поповнення в сім'ї вже цієї осені

0
На які три знаки Зодіаку чекає поповнення в сім'ї вже цієї осені
Осінь – чудовий час для комфортного проведення часу з найближчими. І хто знає, можливо, восени у домівках Овнів, Дів та Козерогів будуть бігати маленькі ніжки... чи лапки, пише 24 канал.

Овен
Попри свій запальний характер Овни дуже люблять маленьких тваринок. Оберігати та доглядати за пухнастиками – одна з улюблених справ у Овнів, і чим більше домашніх улюбленців буде вдома – тим щасливіші ці представники зодіаку.

Восени Овни можуть не втриматися та принести додому іще одну тваринку. Це може бути як кошеня з притулку, так і морська свинка, яка привернула увагу в зоомагазині. Та незалежно від виду тварини Овни знатимуть, що робити та як забезпечити чудове життя новому члену сім'ї.

Діва
Зазвичай Дівам доволі важко обрати чи прихистити тварину – головні перфекціоністи зодіакального спектру надто переживають та не хочуть брати відповідальність за чуже життя. Та восени доля сама підкине Дівам пухнастий комочок – безпритульну тваринку, яка потребуватиме допомоги та порятунку.

Цієї осені Дівам важливо бути обачними на вулиці та мати з собою трохи корму для тварин – навіть якщо вони не зможуть забрати тваринку додому, то зможуть підгодувати її та запропонувати прихистити її комусь іншому.

Козеріг
Козероги, які звикли все тримати під контролем, несподівано для себе можуть отримати незвичний подарунок – цуценя, кошеня чи крихітного гризуна від своїх знайомих чи родини.

І попри початкове незадоволення Козерогів, тваринка підкорить серце не тільки представників цього знаку зодіаку, але і всієї родини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні