--> На заході України трапилася моторошна ДТП в якій загинула дитина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України трапилася моторошна ДТП в якій загинула дитина. ФОТО

1
На заході України трапилася моторошна ДТП в якій загинула дитина. ФОТО
Ввечері 13 жовтня на автодорозі сполучення «Чернівці – Герца - КПП Дяківці» неподалік села Остриця сталася дорожньо-транспортна пригода в якій загинула 15-річна дівчина, повідомили в поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 21-річний водій автомобіля «BMW», перевищив допустиму швидкість, не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги з подальшим перекиданням авто. Внаслідок аварії, травмувалися кермувальник та його 15-річна пасажирка, обоє жителі села Луковиця. Потерпілих госпіталізували в реанімаційне відділення ЛШМД міста Чернівці, де під час надання медичної допомоги дівчина померла.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі триває досудове розслідування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Stolb у мамкиного гонщика на склі - пророче, покатав школярку на той світ....посидись в тюрмі, подумає...бнв на законодавчому рівні потрібно заборони купувати людям до 30 років
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні