Чоловікам якої категорії дозволили перетинати кордон: нова постанова

0
Чоловікам якої категорії дозволили перетинати кордон: нова постанова
ВУкраїні обмеження щодо перетину державного кордону під час дії воєнного стану, подовженого до 21 листопада, послабили для ще однієї категорії громадян. Мова йде про представників авіаційної галузі.

Відповідну інформацію повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України, відзначивши, що послаблення стосуватиметься українців віком від 18 до 60 років, котрі працюють в авіаційній галузі країни, також державних інспекторів з авіаційного нагляду або осіб, що уповноважені на проведення перевірок Державної авіаційної служби, та працівників державіапідприємства "Україна".

Так, згідно з рішенням уряду, вказана категорія громадян матиме право на виїзд з України навіть під час дії воєнного стану, проте виключно при умові, що вони прямують за кордон для роботи або тренажерної підготовки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні