--> Путін хоче запропонувати Україні паузу у війні, — росЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін хоче запропонувати Україні паузу у війні, — росЗМІ

1
Путін хоче запропонувати Україні паузу у війні, — росЗМІ
Москва знову просуває ідею переговорів із Києвом, проте володимир путін не збирається відмовлятися від продовження війни, а бажаний режим «припинення вогню» сподівається використати для підготовки до нового наступу у лютому-березні 2023 року, пише Українська Правда.

В останні тижні представники російської влади все частіше говорять про переговори з Україною чи країнами Заходу – і, за даними «Медузи», володимир путін справді міркує про поновлення переговорів, незважаючи на відмову Володимира Зеленського вести з ним переговори після анексії 4 областей України.

При цьому, пише видання, путін хоче, щоб росія зберегла контроль над територіями на Донбасі, і «взагалі не хоче обговорювати Крим». За словами двох джерел «Медузи», близьких до Кремля, й одного співрозмовника, близького до уряду рф, ці позиції не змінилися.

Водночас, один зі співрозмовників, близьких до Кремля, визнав: «Зараз утримати Херсон дуже складно, а вихід військ із області можна зробити жестом доброї волі та кроком назустріч Україні».

Наразі Кремль намагається «вплинути на західних лідерів» і президента Туреччини Реджепа Ердогана, щоб ті «переконали» Україну повернутися до переговорів із росією.

Співрозмовники кажуть, що у цих розмовах із лідерами інших країн російські представники наводять «простий аргумент: треба уникнути жертв серед мирного населення».

Це звучить лицемірно на тлі нещодавніх масованих ракетних обстрілів українських міст, які почалися після підриву Кримського мосту та успішного контрнаступу українських військ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що, захекалось, убоге ? НИЩИТИ КАЦАПІВ ЯК ТАРГАНІВ, щоб і духу не було
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні