Чому путін вирішив швидше закінчити мобілізацію у рф

0
 Чому путін вирішив швидше закінчити мобілізацію у рф
Оголосивши про завершення мобілізації "приблизно за два тижні", російський диктатор Володимир Путін хоче звільнити бюрократичну пропускну здатність для звичайного осіннього призову, який 1 листопада розпочнеться у Російській Федерації.

14 жовтня Путін заявив журналістам, що "нічого додаткового не планує", а "часткова мобілізація майже завершена", повідомляє американський Інститут вивчення війни ISW у щоденному звіті, пише Gazeta.ua. Водночас 30 вересня він говорив про перенесення звичайного осіннього призову в РФ з 1 жовтня на 1 листопада.

"Часткова мобілізація обтяжує бюрократію російських військових комісаріатів, які контролюють піврічний цикл призову. Тому Путіну, ймовірно, потрібно призупинити або припинити її, щоб звільнити бюрократичні ресурси для призову", – пояснили аналітики.

Путін наказав призвати на осінній цикл 120 тис. росіян, визнавши, що кидає на фронт непідготованих мобілізованих чоловіків.

"Російський диктатор підтвердив, що мобілізовані проходять низьку підготовку перед відправкою на передову. За його словами, з 220 тис. осіб 35 тис. уже перебувають у російських військових частинах, а 16 тис. – у частинах, які виконують так звані бойові завдання. Ця заява підтверджує десятки анекдотичних повідомлень про ненавчених, необладнаних і абсолютно непідготовлених людей, яких поспішно відправляють на передову, де деякі вже здалися, а інші були вбиті", – ідеться у повідомленні.

Водночас окремі дані свідчать, що у деяких підрозділах росіяни тинялися по полігонах без командирів, їжі чи притулку протягом кількох днів, перш ніж їх відправили в Україну.

Багато російських інструкторів і офіцерів, які могли вчити нових солдатів, були поранені або вбиті в Україні ще до початку мобілізації. Окрім цього, навчальні полігони у РФ неукомплектовані й ця проблема залишиться до осіннього циклу призову.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні