Арестович розповів, що насправді замислив Лукашенко

0
Арестович розповів, що насправді замислив Лукашенко
Радника Офісу президента на 99% упевнений, що білоруська армія не братиме участі в боях, пише Главком.

Диктатор Олександр Лукашенко нещодавно заявив, що Росія та Білорусь готують спільне розгортання військ. Однак білоруська армія навряд чи буде брати участь у боях. Про це радник Офісу президента Олексій Арестович розповів у проєкті «Ми – Україна».

«Головна мета Путіна на цьому етапі – створити загрозу Києву і північним областям України. Як він може це зробити? 12-20 тисяч мобілізованих привезти, поставити вздовж корону, і примусити нас тримати тут угруповання військ, не перекидати на Херсонський чи Харківський напрямок», – пояснив Арестович.

За словами радника Офісу президента, він на 99% упевнений, що білоруська армія не воюватиме. Тому що Путін вивозить спорядження з Білорусі – більше 100 тисяч тонн боєприпасів, зброю, військову техніку, на відновлення тих частин, які постраждали в боях на території України.

«Білоруси не готові матеріально, не готові морально і не хочуть в цьому брати участь. Лукашенко змушений маневрувати, зважаючи на тотальну залежність від Росії, і дозволяє наносити удари по Україні з території Білорусі, що є однією з ознак військової агресії», – сказав Арестович.

Разом із тим, у Білорусі триває прихована мобілізація, визнає представник Банкової.

«Чи підуть ці 20 тисяч мобілізованих без важкого озброєння на Київ, ми не знаємо. Путін цілком здатний дати такий наказ. Але ми їх покладемо, це буде величезна людська трагедія – 10 тисяч вбитих, ще купа полонених і все», – запевнив Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні