Позитив розповів чому перестав працювати з Потапом

0
Позитив розповів чому перестав працювати з Потапом
Відомий український артист Олексій Завгородній, який виступає під псевдонімом Positiff, розповів, чому пішов з MOЗGI Entertainment. Він підкреслив, що хоч і вийшов з продюсерського центру, але підтримує з ними хороші відносини і співпрацює. Деталями виконавець поділився в інтерв'ю "Гончарова Подкаст".

Про це повідомляє Уніан.

"Я співпрацюю з ними як з сервісом дистрибуції. Вони зараз більше не як продюсерський центр, а сервіс для артистів. До них може звернутися будь-який артист і сказати, що йому потрібно випустити пісню. Потрібно йти далі. І такий крок зробив мене сильнішим", - сказав він.

З приводу спілкування з Потапом Positiff додав, що не перебуває з репером у сварці і практично завжди знаходиться з ним на зв'язку.

"Ми з Потапом спілкуємося завжди. Так зійшлися зірки. Так сталося, є багато причин. Все почалося ще з розпаду "Время и стекло". Я почав писати свій альбом. Тоді вже була ідея, бажання вирости і показати себе як цікавого персонажа", – пояснив Positiff.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні