Розвідка повідомляє про серйозну проблему рф щодо озброєння

0
Розвідка повідомляє про серйозну проблему рф щодо озброєння
Британська розвідка прогнозує, що запаси Росії зменшуються, а це в майбутньому призведе до обмежених можливостей ураження конкретних цілей

У понеділок, 10 жовтня, Росія вдарила по Україні понад 80 ракетами. Оборонна промисловість країни-агресора не встигає за темпами використання боєприпасів. Її запаси зменшуються, і в майбутньому це призведе до обмежених можливостей ураження конкретних цілей. Такими висновками поділилася британська розвідка у свіжому звіті про війну в Україні, пише Главком.

«10 жовтня 2022 року Росія, ймовірно, випустила понад 80 крилатих ракет по території України. Президент Путін заявив, що ударів було завдано в помсту за напад на Керченський міст. Міністерство оборони України повідомило, що більшу частину снарядів було збито, але десятки потрапили в Київ та інші населені пункти, убивши мирних жителів і пошкодивши цивільну інфраструктуру», – повідомили в британській розвідці.

Далі у звіті сказано, що РФ не здатна компенсувати ту кількість ракет, яка витрачається для ударів по Україні.

«Російська оборонна промисловість, ймовірно, не здатна виробляти сучасні боєприпаси в тому темпі, в якому вони витрачаються. Ці атаки являють собою подальшу деградацію запасів ракет дальньої дії Росії, що, ймовірно, обмежить їх здатність вражати бажаний обсяг цілей в майбутньому», – підсумували експерти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні