Путін вирішив воювати в Україні за моделлю Сирії

0
Путін вирішив воювати в Україні за моделлю Сирії
Російський президент Володимир Путін не домігся цілей, поставлених масовим ракетним ударом по Україні 10 жовтня.

Про це в інтерв'ю УНІАН розповів директор Інституту трансформації суспільства, політолог і економіст Олег Соскін.

Понад половину цих різного виду ракет, іранських безпілотників-камікадзе були збиті. Хоча, звичайно, сталася дуже демонстративна жорстокість. Це вже чистий геноцид, тероризм - що Путін творив з Києвом, Львовом, Миколаєвом, Харковом, Запоріжжям", - сказав він.

Соскін вважає, що Путін повернувся до моделі боїв у Сирії.

"Те, що Путін призначив генерала-вбивцю Суровікіна, означає, що вони прийняли для себе остаточно модель, що оскільки Україну завоювати не можна, на полі бою перемогти неможливо, прийнято рішення йти за моделлю руйнування України як Сирії, знищувати у корені містоутворюючі об'єкти", - додав він.

Але експерт зазначив, що у Росії нічого не вийде: "Тому що українці дуже швидко вчаться. У нас дуже високооснащена армія. Я думаю через півроку буде сама високооснащена і професійна армія в світі. Їй не буде рівних, абсолютно. Вона буде володіти будь-якими видами зброї. Наші воїни освоюють передові види озброєнь. Це озброєння п'ятого, шостого техніко-економічного укладу".

Західні країни розуміють, що Україна і ЗСУ – це єдиний захисник західної цивілізації, підкреслив Соскін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні