Сьогодні нечиста сила виходить до людей: що заборонено робити 17 жовтня

0
Сьогодні нечиста сила виходить до людей: що заборонено робити 17 жовтня
Православне свято 17 жовтня - день пам'яті преподобного Аммона, який походив з Єгипту, народився в сім'ї благочестивих людей. Одружився з богобоязливою дівчиною, переконав її залишитися незайманою, пише УНІАН.

Прикмети 17 жовтня
сніг пішов сьогодні - зима буде сонячною і морозною;
якщо піти сьогодні в ліс - лісовик зашкодить;
коні фиркають - зимовий період буде теплим.

Що сьогодні не можна робити
Наші предки вірили, що 17 жовтня нечиста сила виходить до людей і може нашкодити. Тому без особливої необхідності краще нікуди не ходити і залишатися вдома. Сьогодні не можна нікому довіряти - великий ризик, що вас обдурять. Весілля грати теж небажано - шлюб буде нещасливим.

Що можна робити 17 жовтня
Сьогодні християни моляться Ієрофею Афінському, який став єпископом Афін. Ви можете попросити у нього захисту, так як 17 жовтня вважається одним з найнебезпечніших днів у році. Чорні чаклуни сьогодні особливо активні і можуть накликати нещастя на будь-яку людину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні