Атака дронів на Київ це агонія росії - Єрмак

0
Атака дронів на Київ це агонія росії - Єрмак
Україні необхідно більше систем ППО, щоб забезпечити безпеку громадян

Рано-вранці 17 жовтня в Києві в центрі міста пролунали вибухи і піднявся стовп диму. Підтверджено щонайменше два — міський голова Віталій Кличко повідомив про атаку на Шевченківський район столиці, пише Телеграф.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вже прокоментував атаку з боку росії. "Такі дії схожі на агонію", написав він у Телеграм. Він підтвердив, що напад на Київ здійснили дрон-камікадзе.

Єрмак також закликав дати Україні більше системи протиповітряної оборони і якнайшвидше, адже наша країна не має часу на зволікання.

Раніше повідомлялося, що Київ частково закрили антидронним куполом. Їм прикрито особливо важливі об’єкти, але на повний монтаж системи потрібно близько двох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні