--> «Труби поремонтували так що все затопило і зникло світло» - лучани обурені роботою комунальних служб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Труби поремонтували так що все затопило і зникло світло» - лучани обурені роботою комунальних служб

0
«Труби поремонтували так що все затопило і зникло світло» - лучани обурені роботою комунальних служб
У Луцьку мешканці будинку на вулиці Декабристів, 25А скаржаться на роботу комунальників.

Про це у фейсбук-спільноті «Наш Луцьк» написала Оксана Коханська.

Жінка пише, що на початку минулого тижня комунальники розпочали роботи з ремонту труб та вирили дві ями, але не поремонтували.

«Щось там хлопці накопали, що у сусідньому будинку пропало світло. Ок, задіяли ще й хлопців з електромережі. Все ок, світло через деякий час з' явилось, величезні ямища так і стоять, і у них розлився океан води з-під якого видніють труби. Ну добре, можливо, чекають, що та вода «висохне» та й почнуть роботи. Але ні, вода так і є, ямища все ж так і розкопані», – йдеться у дописі.

Згодом виявилось, що затопило підвал. За словами жінки, води там по коліна. ЇЇ відкачували, та вода все одно нікуди не зникла.

«Дзвонимо у відповідні служби, приблизно о годині 20:30 приїхали супер-маріо і давай відкачувати ту воду до опівночі (шум від того був нереальний, але упустим цей момент). Вікна у під'їзді мокрі, стіни у квартирі теж. Заходимо глянути, яка ж ситуація у підвалі, і не повірите – там знову вода. Її, звісно, знову відкачали (який там результат зараз не скажу, бо не дивилась, але, мабуть, там знову набралась вода, тому що на дану годину чути знову цей чудо - апарат, який відкачує воду втретє за добу)», – пише Оксана Коханська.

Окрім того, вона зазначила, що під час повітряної тривоги мешканці будинку хотіли використати підвал як укриття, але тепер не мають такої можливості.

Жінка обурюється, для чого цілий тиждень у подвір'ї стоять ці дві здоровенні ями з водою та чому роботу виконують не компетентні люди.

Журналісти «Конкурент» звернулися за коментарем до директора ДКП «Луцьктепло» Івана Скорупського. Він говорить, що про проблему знає, але пояснює це зношеністю труб.

«Роботи ще не завершені. Ми знаємо, що там перекривали і затопило. На жаль, такі труби. Відремонтували в одному місці – протікло в іншому. Ми планували завершити вже те, що розпочали. Тому відремонтуємо, поставимо під тиск. Буде все тримати – тоді завершимо. Наразі це вся інформація», – каже директор підприємства.

На запитання, коли планують завершити роботи, відповів: «Найближчим часом».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні