У цей день можна зняти порчу: що заборонено робити 18 жовтня

0
У цей день можна зняти порчу: що заборонено робити 18 жовтня
Православне свято 18 жовтня - Даміана пресвітера, Єремії і Матвія, священномученика Діонісія Олександрійського, який пам'ятав, як хрестили Русь, все життя наслідував преподобного Феодосія, пише УНІАН.

Користувався повагою у братії за лагідну вдачу, працьовитість і віру в Господа. Ночі безперервно він проводив у молитві і читанні Священних книг. Даміан був постником, тому, крім хліба і води нічого не вживав. За такі подвиги Господь нагородив його даром лікування.

Прикмети 18 жовтня
безвітряна погода - до похолодання;
випав сніг, але на деревах є листя - опади розтануть;
якщо до 18 жовтня сніг не випав, зима настане пізно;
чайки кричать і літають зграями - до дощу.

Що сьогодні не можна робити
18 жовтня не можна брати і давати гроші в борг. Якщо є зобов'язання - виплатіть все. Також сьогодні не рекомендується надягати нові речі - в старих будете почувати себе комфортніше. Як і в будь-яке інше церковне свято, не можна сваритися і ображатися.

Що можна робити 18 жовтня
У цей день наші предки ткали полотна і катали шерсть на валянки. Вважалося, що дівчинка, народжена 18 жовтня, стане відмінною ткачихою. Також день сприятливий для походу до знахаря, щоб зняти порчу або пристріт.

Якщо у вас у відносинах з партнером розлад - надіньте срібні прикраси, це допоможе знайти взаєморозуміння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні