--> Нашестя: у Луцьку впіймали шістьох наркоманів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нашестя: у Луцьку впіймали шістьох наркоманів

0
Нашестя: у Луцьку впіймали шістьох наркоманів
У Луцьку правоохоронці затримали шістьох чоловіків, які мали при собі наркотичні речовини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У суботу, 15 жовтня, під час дії комендантської години інспектори зупинили автомобіль на вулиці Яровиця, для перевірки документів. Під час спілкування з водієм поліцейські звернули увагу на підозрілу поведінку керманича. В ході поверхневої перевірки у водія виявили два поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною, ззовні схожу на наркотичну.

Ще одного чоловіка виявили після прибуття на виклик. На місці події він курив речовину, схожу на наркотичну, та мав при собі прилади для її вживання.

У неділю, під час дії комендантської години, інспектори провели поверхневу перевірку громадянину, який дивно поводився. З собою він мав поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження. Подія трапилася на вулиці Теремнівській.

Також, патрульні виявили, ще двох осіб з ознаками наркотичного сп’яніння. Вони мали при собі речовини, ззовні схожі на наркотичні та прилади для їх вживання.

Вранці у понеділок, 17 жовтня, патрулюючи по вулиці Зарічна, поліцейські помітили чоловіка, який дивно себе поводив та побачивши їх намагався втекти. З собою мав згорток з невідомою кристалічною речовиною, запакований в білу ізоляційну стрічку.

В усіх випадках інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для з’ясування всіх обставин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні