В рф катастрофічна ситуація: що відбувається

0
В рф катастрофічна ситуація: що відбувається
Військовий експерт Олег Жданов розповів, що в Ірані вже приступили до виготовлення першої партії ракет в межах домовленості з рф, пише 24 канал.

За його словами, виробництво тільки почалося. На жаль, поки немає даних по потужностях, скільки Іран собі цих ракет зробив та скільки він може їх випускати.

«Я так розумію, що всі офіційні заяви Ірану виявилися брехливими – дійсно Іран передає дрони й готовий передавати ракети. Тобто Іран повністю стає на бік росії й починає забезпечувати росію зброєю», – акцентував Олег Жданов.

Також за даними американського інституту вивчення війни – Іран готує нову поставку дронів в росію.

«В тому числі десятки безпілотників «Mohajer-6», «Shahed-136». Можливо, що росія також підписала новий контракт з Іраном на постачання безпілотників «Arash-2», – повідомив військовий експерт.

На думку експерта, потрібно вживати заходів й розуміти, що Іран вступає у війну на стороні росії.

«Для росії ці постачання можуть виявитися дуже «в тему», тому що сьогодні вона повністю видихається. Адже із всіх російських «прасок» несеться, що давайте перемовини, давайте зупинення вогню. У них дуже катастрофічна ситуація щодо здатності армії утримувати позиції», – додав Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні