На війні загинуло троє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинуло троє військових з Волині. ФОТО
17 жовтня в громадах Волині повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє захисників: Едуард Драчев, Віктор Пасік та Петро Дем’яник, пише ВСН.

Про загибель Едуарда Драчева повідомив голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк.

«Тіло старшого солдата Драчева Едуарда Олександровича. Молода людина, працелюбний майстер мирно працював, виношував плани. Війна перекреслила надії... 26 лютого добровольцем пішов захищати країну. Вічна йому пам'ять, мамі і рідним щирі співчуття», - пише очільник громади.

Двох загиблих оплакує Камінь-Каширська громада. На війні з окупантами загинули жителі села Велика Глуша 49-річний Віктор Пасік та села Осівці 45-річний Петро Дем’яник.

Як стало відомо боєць Віктор Пасік загинув ще 6 липня 2022 року від ворожого обстрілу на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Деталі зустрічі на рідній Батьківщині загиблих Героїв повідомлять згодом на сторінках громад.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні