Українців попередили про «важкі часи у найближчому майбутньому»

0
Українців попередили про «важкі часи у найближчому майбутньому»
Громадян України закликають бути готовими до відключень електроенергії та води по всій країна через ракетні обстріли росіян енергетичної інфраструктури, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко під час телемарафону, пише ТСН.

Тимошенко попередив, що в Україні «у найближчому майбутньому будуть важкі часи», а через удари рф по критичній й енергетичній інфраструктурі - можливі віялові відключення.

У цьому контексті він нагадав, що під час ранкових ракетних обстрілів знову постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури в низці великих міст України.

«У нас критична ситуація по всій країні зараз. У нас залежить один регіон від іншого... Тому треба готуватися до того, що як електроенергії, так і водопостачання чи теплопостачання», - пояснив Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні