У Луцьку вночі продають алкоголь

0
У Луцьку вночі продають алкоголь
В одному з Луцьких супермаркетів АТБ муніципали зафіксували продаж алкоголю в нічний час.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту муніципальної варти.

«Департамент муніципальної варти продовжує роботу щодо перевірки магазинів на предмет дотримання вимог рішення Луцької міської ради № 9/23 від 20.04.2011 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» зі змінами, а саме: заборона продажу алкоголю в нічний час з 22.00 до 08.00 години», – йдеться у повідомленні.

У вівторок, 18 жовтня, продавець супермаркету «АТБ», що розташований на вулиці Бенделіані, 1, порушив цю заборону та продав пиво покупцеві у нічний час.

На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 156 КУпАП та передали його на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Штраф за таке правопорушення складає від 6 800 до 13 600 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні