Україну накриє мокрий сніг

0
Україну накриє мокрий сніг
Найближчим часом Україну накриють циклон та атмосферні фронти. З середи, 19 жовтня, майже по всій країні очікується похолодання з дощами, мокрим снігом та морозами.

Про це повідомив народний синоптик Стас Щедрін. "Починаючи з 19 по 24-25 жовтня до України надійдуть циклон та його атмосферні фронти", – йдеться в повідомленні.

Вони зумовлять по всій території України, окрім півдня, дощі з переходом у мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер та суттєве похолодання.

Температура повітря опуститься до +4… -5 градусів уночі і до 0… +6 вдень. У південній частині України снігу поки що не чекаємо, а от на дощі природа буде щедрою.

"Але є і дуже хороша новина для любителів порівняно дуже теплої погоди, але про неї я розповім дещо згодом", – додав синоптик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні