--> Відомий актор з рф назвав росіян «стадом баранів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий актор з рф назвав росіян «стадом баранів»

0
Відомий актор з рф назвав росіян «стадом баранів»
Російський актор Олексій Панін, який з перших днів після повномасштабного вторгнення рф в Україну підтримав нашу країну, прокоментував черговий обстріл мирних міст 17 жовтня, пише УНІАН.

Так, він висловився про те, що в житловий будинок Києва прилетів дрон і вбив чотирьох людей. Серед загиблих - молода вагітна жінка.

«В черговий раз путін вдарив по Києву, загинули невинні люди. Дуже боляче усвідомлювати, що країна, в якій ти народився і виріс, у всьому світі асоціюється зі словом «агресор». Кров, смерть, тероризм...», - емоційно сказав Панін.

Він також додав, що просить вибачення у всіх українців, і відчуває відповідальність перед усім народом за своїх співгромадян, які причетні до вбивств.

«Попри те, що я не підтримую весь цей режим, я все одно росіянин. Я відчуваю відповідальність за своїх співгромадян, які як стадо баранів підтримують всі ці звірства», - резюмував відомий актор театру і кіно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні