Війна в Україні має закінчитися до літа

1
Війна в Україні має закінчитися до літа
Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що війна з російськими загарбниками має закінчитися до літа, пише Обозреватель.

«У кінці весни це все має закінчитись. До літа все має завершитися», - сказав Буданов, зауваживши, що «для початку» Україна має вийти на кордони 1991 року.

За його словами, до кінця нинішнього року ЗСУ значно просунуться вперед: «Це будуть значущі перемоги, ви скоро це побачите».

На запитання, чи може це бути визволення Херсона, начальник ГУР відповів: «Я сподіваюся, що це може бути Херсон».

Після завершення війни, за його словами, розпочнеться «дуже серйозний політичний процес», пов’язаний зі змінами в рф - від росії від’єднаються певні регіони.

«москва виплачуватиме репарації нам, це все їх чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру рф на нашу територію… тобто там багато дуже кроків», - сказав очільник української розвідки.

Спочатку, на його думку, стануть від’єднуватися кавказькі регіони, а потім рф «сипатиметься».

«Та там багато територіальних проблем, «російська федерація» – це ж одна назва від федеративності. Це надто велика територія, яка досить тривалий термін існує, незрозуміло як, у цих кордонах. Вона трималася виключно на вірі в потужність режиму. Як тільки режим обвалиться, все це посиплеться», - переконаний Буданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
во дебiл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні