Чому рф постійно змінює генералів

1
Чому рф постійно змінює генералів
Через вісім місяців після широкомасштабного вторгнення рф в Україну російське військове керівництво все більше не виконує належно свої обов'язки - погане керівництво на нижчому рівні погіршує і так низькі моральний дух і згуртованість підрозділів у багатьох частинах російських сил.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє Міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

«На тактичному рівні майже напевно спостерігається загострення нестачі здатних російських молодших офіцерів для організації та керівництва над новомобілізованими резервістами. Очевидці свідчать про те, що 15 жовтня 2022 року товариш по службі розстріляв 11 російських солдатів під Бєлгородом після того, як офіцер образливо висловився на адресу новобранців із числа національних меншин. Погане керівництво на нижчому рівні, ймовірно, погіршує низький моральний дух, і погану згуртованість підрозділів у багатьох частинах російських сил», - заявили у відомстві.

Зазначається, що вже чотири з п'яти генералів, які безпосередньо керували російськими елементами вторгнення в лютому 2022 року, наразі звільнені, а їхня заміна наразі мало допомогла покращити бойові характеристики росії.

«Відсутність безперервності командування, ймовірно, буде більш руйнівним, ніж у західній армії, оскільки згідно з російською доктриною розробка планів здебільшого залежить від командира особисто, а не від колективної роботи ширшого штабу», - додали у відомстві.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тому що ідіоти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні