Стало відомо, яка країна не хоче допомагати Україні під час війни

0
Стало відомо, яка країна не хоче допомагати Україні під час війни
В Ізраїлі міністр оборони Бенні Ганц і лідер опозиції Біньямін Нетаньяху заявили про небажання змінювати політику країни щодо допомоги Україні з озброєнням, пише РБК-Україна.

За словами Ганца, Ізраїль ніколи не продавав зброю Україні, однак продовжуватиме надавати гуманітарну допомогу.

Як відзначив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук, Ганц неочікувано скасував розмову з українським колегою Олексієм Резніковим без жодних пояснень.

Лідер ізраїльської опозиції Біньямін Нетаньяху відзначив, що він високо оцінює «розважливий» підхід коаліційного уряду до війни в Україні, підкресливши прийняття Ізраїлем біженців та інші гуманітарні ініціативи. Тим часом його партія наразі, згідно з соціологічним опитуванням, є фаворитом майбутніх парламентських виборів.

«Що стосується зброї, завжди існує ймовірність - і це траплялося знову і знову - що зброя, яку ми постачаємо на одному полі бою, опиниться в руках іранців і буде використана проти нас», - додав лідер опозиції.

За його словами, він побоюється, що це може знову статись й «обачлива» позиція коаліції щодо відмови Україні є «важливою». Також він заявив про своє занепокоєння через те, що повномасштабне вторгнення росії може стати потенційно всесвітнім ядерним конфліктом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні