Росія терміново перекинула в Україну війська та техніку з Сирії: до чого готуються

1
Росія терміново перекинула в Україну війська та техніку з Сирії: до чого готуються
Росія вивела із Сирії від 1200 до 1600 своїх солдатів для війни в Україні.

Про це повідомляє газета The New York Times із посиланням на джерела. Видання пише:

Росія наразі вивела систему С-300 із Сирії, щоб підтримати своє вторгнення в Україну, зменшивши вплив Росії на Ізраїль у Сирії та змінивши погляди Ізраїлю на Україну.

Невідомо, скільки військових Росія вивела з Сирії. Деякі джерела вказують цифру від 1200 до 1600 солдатів. Інші вважають, що виведено набагато більше солдатів.

Ізраїльські джерела NYT кажуть, що кілька російських командирів також передислокували з Сирії до України. Вони вважають, що російське військове керівництво в Москві стало менше брати участь у повсякденному управлінні операціями в Сирії, у тому числі у військовій координації з Ізраїлем.

Американські журналісти також повідомляють, що у 2018 році Росія перекинула до Сирії систему ППО С-300. Це становило небезпеку для ізраїльських пілотів. Через те, що ця система може використовуватись проти ізраїльських бойових літаків. Це була основна причина, чому Ізраїль відхиляв українські запити на військову техніку з початком російської агресії у лютому.

Наразі Росія вивела системи С-300 із Сирії, щоб підтримати своє вторгнення в Україну. Цим вона знизила ризики для ізраїльських пілотів.

За словами високопоставлених українських та ізраїльських офіційних осіб, зараз Ізраїль надає Україні базові відомості про іранських безпілотників, які використовуються Росією, а також запропонував вивчити останки дронів, які розбилися в Україні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кацапам це все одно не допоможе, всі вони передохнуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні