Українські міста, яким цього тижня загрожують ракетні удари рф

1
Українські міста, яким цього тижня загрожують ракетні удари рф
Астролог Яна Езотеричка склала прогноз для України на найближчий час і з'ясувала, що на цьому тижні складеться не найсприятливіша ситуація. Росія продовжить бомбити українські міста, тому їхнім жителям варто бути дуже обережними і не нехтувати сигналами повітряної тривоги, пише УНІАН.

Експерт уточнила, що під ударом Київ, Львів, Одеса, Харків, Чернігів, Вінниця, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Полтава, Кропивницький та Рівне.

За словами Езотерички, над усіма цими містами нависла серйозна небезпека. Росія там буде влаштовувати провокації, "накривати" ракетами, влаштовувати справжню криваву бійню, а в Херсоні буде суцільне місиво. Невтішний прогноз астролог дала і для Кривого Рогу, адже це рідне місто президента України Володимира Зеленського. Яна зазначила, що це місто буде під загрозою до кінця війни.

«Уникайте в цей період ТЦ, парки, площі і велике скупчення людей. Карти показують про смерть в період до 23 жовтня. Можливо, хтось помре з відомих людей», - сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не астролог, як езоістеричка, але спрогнозував би те саме.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні