14-річна дитина випала з вікна 8 поверху

0
14-річна дитина випала з вікна 8 поверху
В Одесі підліток випала з вікна багатоповерхівки та дивом вижила. Її перевезли до Києва, де провели дві операції, пише ТСН.

За словами мами дівчинки, інцидент стався коли її не було вдома. Вже згодом, коли вона повернулася додому та побачила відкриті вікна, зрозуміла, що дитина намагалася скоїти самогубство.

Жінка каже, що дівчинка довгий час перебувала у депресивному стані: ще до війни у неї діагностували психічний розлад. Крім того, мати постраждалої розповіла, що більшість друзів Віолетти поїхали за кордон через російську агресію.

Коли дівчина випала з вікна, вона вдарилася об дерево, після чого вже впала на землю. У неї діагностували перелом кісток лицьового черепа та перелом руки.

«Віолетта надійшла до нас наприкінці серпня. У неї був багатоуламковий перелом кісток лицевої частини черепа. Була потрібна велика реконструктивна операція. Особливість у тому, що слід провести фіксацію кісток за допомогою титанових пластин з гвинтами. Буквально протягом 3-4 години волонтери знайшли, все привезли, і ми зробили операції», – розповів лікар-хірург Олег Голубченко.

Зараз пацієнтка вже йде на поправку. Скоро її перевезуть до Одеси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні