Знаки Зодіаку, яким у вихідні посміхнеться удача

0
Знаки Зодіаку, яким у вихідні посміхнеться удача
Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку в ці вихідні посміхнеться удача. Так, хороших подій 22 і 23 жовтня варто чекати Тельцям, Козерогам і Рибам. Чому так і що саме готує їм доля - читайте в матеріалі УНІАН.

Телець
Уродженці цього знака Зодіаку проведуть роботу над своїми помилками і нарешті зможуть зробити ту справу, над якою довго працювали, але терпіли невдачі. Якщо поглянути на проблему з іншого боку, то вона може виявитися не такою вже й глобальною.

Загалом, на думку зірок, Тельцям вдасться закрити якийсь момент, який тих давно турбував.

Козеріг
22 і 23 жовтня для представників цього зодіакального сегмента - одні з найбільш вдалих за весь місяць. Можна освоїти нові навички, відвідати якісь нові місця або познайомитися з людьми, які позитивно вплинуть на вас як на особистість.

Також, як кажуть астрологи, на вихідних у вас може бути романтична зустріч, прогулянка або навіть побачення.

Риби
Риби нарешті зможуть побачити тих людей, яких не бачили вже дуже давно. Швидше за все, мова йде про родичів. Також Риби можуть зважитися на покупку, яка буде дуже вдалою. Положення зірок і планет говорить про те, що Фортуна нарешті повернулася до риб і всі їхні дії будуть успішними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні