До українських міст рухається техніка рф: куди саме

1
До українських міст рухається техніка рф: куди саме
Після вибухів на Кримському мосту росіяни почали активніше перевозити техніку через Маріуполь. Крім того, в місті облаштували полігони і тренувальні бази для мобілізованих, пише 24 канал.

Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Раніше повідомлялось про те, як росіяни ховатимуться від ЗСУ.

Андрющенко зазначив, що після вибухів на Кримському мосту динаміка руху російської техніки через Маріуполь не спадає. Є приємні переміщення, зокрема, як на ремонт везуть бронетехніку, танки і БМП, очевидно після того, як над ними попрацювали ЗСУ. Дуже великий рух техніки й живої сили. Зокрема, мобілізовані ночують у Маріуполі й поблизу міста.

«Під Маріуполем, крім того, облаштований полігон, де їх тренують щодня. Тобто, їх дійсно побільшало. Техніка постійно рухається в різні напрямки. У напрямок Запоріжжя, у напрямок Донецька. Періодично навіть установлюють блокпости по всьому напряму її руху. Особливо коли везуть велику кількість БК у тентованих "КАМАЗах", або велику кількість людей», – зауважив радник міського голови Маріуполя.

Він додав, що це роблять для того, аби люди не заважали, або чогось не сталося. Так само зберігаються польоти літаків, гвинтокрилів з боку Єйська. Маріуполь нині став великою логістичною точкою, той самий ланцюжок, що зв'язує російські війська по різних регіонах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
агонія імперії людоїдів очевидна одна істерика від безсилля
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні