Троє чоловіків побили та застрелили військового через конфлікт на дорозі

1
Троє чоловіків побили та застрелили військового через конфлікт на дорозі
У Києві між водіями автомобілів виник конфлікт через першочерговість проїзду, який закінчився тим, що керманич та пасажири "Лексусу" побили, а потім застрелили військовослужбовця, водія "Хюндаю".

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Вчора близько 16:00 години до поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова.

Прибувши на місце поліцейські попередньо з’ясували, що за кілька хвилин до інциденту між військовим, водієм "Хюндай", та водієм "Лексус" виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі. Водій та пасажири "Лексус" побили військового, а потім керманич позашляховика здійснив постріл у бік опонента та разом з товаришами втік на автомобілі. Лікарі надавали потерпілому медичну допомогу, але не змогли його врятувати.

За отриманим орієнтуванням патрульні зупинили автомобіль "Лексус". Слідчі затримали водія та двох пасажирів.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальні провадження відносно двох пасажирів за ч. 4 ст. 296 - хуліганство, та відносно водія за ч. 1 ст. 115 - умисне вбивство Кримінального кодексу. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає покарання у вигляді 15-ти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Редактор кончай дебіліти та поширювати всяку дурню. тобі війни мало???????????????????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні