Чому Україна потрібна НАТО

0
Чому Україна потрібна НАТО
Україна потрібна НАТО, зокрема, для зміцнення східного крила Альянсу, оскільки російська загроза навіть після перемоги України ще дуже довго нікуди не зникне.

Без України НАТО не буде таким сильним, а агресивні плани РФ загрожують сьогодні не тільки Україні, але і всій Європі, розповів президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю канадським телеканалам CTV і CBC, пише Gazeta.ua.

Зокрема, зазначив президент, навіть якщо деякі країни проти України в НАТО, це не має жодного значення, оскільки бажаючих бачити Україну в Альянсі значно більше. Самі держави НАТО повинні усвідомлювати, що їм потрібна Україна, і бути мотивовані на її прийняття.

"Тому, що це папірці - є Україна в НАТО чи ні України в НАТО, це документ. Але насправді відчувати, геополітично - щось загрожує країнам світу, давайте їх не називати "країни НАТО". Тому що люди вибирають життя. Не життя в НАТО, а просто життя. Життя гарантоване, безпечне. І тому в Альянсі вони це відчувають" - пояснив Зеленський.

Він нагадав, що якщо Україна програє у війні, то країни НАТО будуть наступними. Поки Україна бореться проти російської агресії, може йти мова про те, що НАТО встоїть, але якщо не буде України, то НАТО відчує на собі удари Росії й дуже скоро.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні