Смертельна ДТП: двоє осіб загинули на місці. ФОТО

0
Смертельна ДТП: двоє осіб загинули на місці. ФОТО
У Львівському районі внаслідок зіткнення автомобіля з електропотягом загинули двоє осіб – правоохоронці встановлюють обставини події.

Ще один пасажир та водій легковика перебувають в реанімації.

Як повідомили в пресслужбі ГУ НП Львівщини, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 23 жовтня, близько 00.30, на автодорозі «Оброшино-Басівка» у селі Оброшино Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «BMW 530», 20-річний житель одного з сіл Львівського району, на регульованому залізничному переїзді здійснив зіткнення з електропотягом «Ужгород-Львів» під керуванням 29-річного жителя Миколаєва Стрийського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм двоє пасажирів автомобіля – мешканці району, чоловіки віком 20 і 21 рік, – загинули на місці події.

Водій автомобіля та ще один пасажир, 19-річний житель району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані в реанімацію.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні