Відомого телеведучого ледь не вигнали з телебачення через російську мову

0
Відомого телеведучого ледь не вигнали з телебачення через російську мову
Український шоумен і телеведучий Олександр Педан розповів, що на початку своєї кар'єри розмовляв російською мовою, яка могла йому вартувати великого майбутнього.

"Я був ведучим "Comedy Club Україна". На самому старті цього проекту. Продюсер сказав: "Все нормально, крім цього хлопчика, який не знає української". Я взяв і вивчив мову! Було важко. Потім був "Підйом" з україномовними Притулою і Фреймут. Це нелегко, але потрібно! Це важкий, але важливий для України крок", - сказав Педан "Новому каналу", пише Уніан.

Також він закликав і інших російськомовних українців перейти на державну мову, навіть якщо вона у них не "чиста". Шоумен запевнив, що таке прагнення жителів України потрібно підтримувати, а не тролити їх за суржик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні