--> У чотирьох областях України запровадили обмеження на подачу електроенергії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У чотирьох областях України запровадили обмеження на подачу електроенергії

0
У чотирьох областях України запровадили обмеження на подачу електроенергії
В неділю, 23 жовтня, у чотирьох регіонах України запровадили обмеження на подачу електроенергії. Йдеться про Київську, Чернігівську, Черкаську та Житомирську області.

Про це повідомляє Укренерго.

Зазначається, що подачу електроенергії буде обмежено вимушено після ракетних ударів Росії по об’єктах енергетичної інфраструктури.

При цьому у компанії повідомили про відновлення живлення Хмельниччини, тривають роботи для відновлення енергопостачання Рівненщини, Черкащини та на Волині. По всій країні 70 ремонтних бригад працюють над відновленням інфраструктури.

"Сотні наших співробітників працюють 24/7, для якнайшвидшого відновлення енергопостачання в усіх постраждалих регіонах. Ми щиро дякуємо всім українцям, які сьогодні свідомо зменшують споживання електроенергії, особливо в пікові години – з 6:00 о 11:00 і з 17:00 до 23:00. Енергетикам зараз особливо потрібна ваша підтримка, щоб мати час для відновлення роботи пошкоджених рашистами енергооб’єктів. Тому просимо вас ощадливо ставитися до споживання електроенергії впродовж всього дня", – заявили в Укренерго.

Оператор системи передачі електроенергії України закликав не вмикати одночасно в мережу кілька потужних електроприладів, а пральними машинами, бойлерами, кондиціонерами та обігрівачами користуватися вночі, якщо це можливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні