Коли закінчиться війна в Україні: новий прогноз

0
Коли закінчиться війна в Україні: новий прогноз
Війна Росії проти України може закінчитися до осені 2023 року. Про це розповів російський опозиційний політик, полковник ФСБ у відставці Геннадій Гудков, пише Гордон.

«Коли не було могилізації-мобілізації, я вважав, що все закінчиться до весни. Ну просто арифметичні дії нас переконували, що до весни все має закінчитися, уся ця армія окупаційна буде перемелена, їй не буде чим тримати тили, не буде чим утримувати фронт – вона розбіжиться до бісової матері. А зараз у мене відчуття, що до осені таки зуміє протягнути, а восени закінчиться. 2023 року. Не цієї осені. Я вважав, що війна закінчиться до квітня-травня 2023-го. Я думаю, що до осені 2023-го він <президент РФ Володимир Путін> може протягнути", – сказав Гудков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні