--> Астролог попередив про атаку окупантів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог попередив про атаку окупантів

0
Астролог попередив про атаку окупантів
Астролог Дмитро Уранус заявив, що перехід Венери в знак Зодіаку Скорпіон обіцяє Україні неприємні ситуації. За його словами, з 22 жовтня вороги будуть дуже активні, пише Уніан.

"25 жовтня відбудеться часткове сонячне затемнення в Скорпіоні, видиме на території України та Росії. Якщо затемнення видно в регіоні, то воно діє значно сильніше. Скорпіон - ворожий знак для України. Найбільший негатив від затемнення спостерігається в інтервалі плюс-мінус три дні від дати. Тому з 22 жовтня вороги України будуть дуже активні", - написав Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Він додав, що затемнення Сонця (затемнення світла) дуже символічне. Тому можуть бути атаки з боку окупантів, і надія залишається тільки на ППО.

"Швидше за все рашисти спробують зробити повний блекаут в Україні. Надія тільки на наше доблесне ППО", - додав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні