--> Як попрасувати одяг, якщо немає світла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як попрасувати одяг, якщо немає світла

0
Як попрасувати одяг, якщо немає світла
Росія масово атакує об'єкти критичної інфраструктури та залишає українців без світла та води. Тому громадян закликають максимально економити електроенергію. Деякі прості способи допоможуть легко попрасувати випраний одяг, пише РБК-Україна.

Допоможе гарячий душ
Якщо у будинку є гаряча вода, то можна зробити гарячий душ та скористатись ним для прасування одягу. Потрібно повісити одяг у ванній кімнаті та увімкнути найгарячішу воду на кілька хвилин. Такий спосіб чудово підходить для того, щоб погладити пуховик.

Оцет
Для такого способу потрібно столовий оцет змішати з водою в пропорціях 3 частини води та одна частина оцту. Далі налийте його в розпилювач та побризкайте одяг. Після того, як річ висохне на свіжому повітрі, складочки зникнуть.

Використайте рушник
"Попрасувати" одяг можна вологим рушником. Необхідно розкласти річ на рівній поверхні, накрити вологим і добре віджатим рушником, притиснути, намагаючись розгладити пом'яті місця.

Такий спосіб чудово підходить, якщо потрібно попрасувати трикотажні речі.

Каструля
У металевій каструлі потрібно закип'ятити воду та злити її, а дно посуди використати як праску.

Спрей
Також можна заздалегідь придбати спеціальний спрей для розгладжування складок. Розпиліть його на відстані 25 см.

Вологі руки
Вологими руками теж можна пропрасувати білизна, але тільки якщо воно не дуже сильно зім’яті. Змочіть руку у воді, і проведіть кілька разів по тканині. Це дуже хороша альтернатива праски.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні