Яка мета путіна в масованих ударах по Україні

0
Яка мета путіна в масованих ударах по Україні
Президент РФ Володимир Путін масовими обстрілами українських міст намагається знизити рішучість українців чинити опір жорстокому російському вторгненню.

Однак він зазнає невдачі, як і у всіх попередніх випадках. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв'ю програмі DW Conflict Zone, пише Gazeta.ua.

За словами генсека, дії російських військ укотре доводять, що йдеться про жорстоку війну.

"На наших очах гине цивільне населення, атакуються об'єкти критичної інфраструктури. Тому важливо, щоб НАТО, а також партнери Альянсу продовжували надавати підтримку Україні", – наголосив Столтенберг.

Він звернув увагу, що зброя, яку постачають Україні партнери, має велике значення.

"Українці вже досягли успіху, збивши багато російських ракет і безпілотників. У майбутньому ситуація зміниться ще сильніше, тому що зараз активізуються союзники. Так, Німеччина щойно поставила новітні сучасні системи ППО. На зустрічі міністрів оборони країн НАТО минулого тижня США і ще кілька союзників оголосили про виділення Україні нових систем та великої кількості боєприпасів і матеріалів для систем, що вже використовуються", – додав генсек НАТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні