В Україні падає долар: чи варто його негайно купувати

1
В Україні падає долар: чи варто його негайно купувати
Минулого тижня курс долара знизився до 40,5 гривні. Різниця між курсом продажу та купівлі скоротилася до 10–11 копійок. За прогнозами експертки, це свідчить високу стабільність на ринку, пише 24 канал.

Як розповіла Анна Золотько, директорка департаменту казначейських операцій Юнекс Банка, курс гривні на готівковому ринку минулого тижня переважно зміцнювався.

Кожен сам вирішує, коли купувати долар, проте, за прогнозами експертки, валюта може й надалі осісти.

Що стало причиною зміцнення
Зміцнення гривні стало можливим завдяки:

помірному попиту;
насиченням ринку готівковою валютою.
Крім того, після того, як регулятор анонсував запуск нової моделі купівлі валюти для фізосіб за курсом НБУ, гривня отримала додатковий поштовх до зміцнення.

Наслідком таких дій стало те, що курс продажу доларів на готівковому ринку знизився до 40,5 гривні. При цьому різниця між курсом продажу та купівлі скоротилася до 10–11 копійок, що свідчить про дуже високу стабільність на ринку

За таких умов є всі передумови прогнозувати подальше поступове зміцнення гривні, хоча й не такими швидкими темпами, як в останні два тижні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найкраще купувати старі купони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні