Зима буде «найгіршою в історії»: до чого готуватися українцям

1
Зима буде «найгіршою в історії»: до чого готуватися українцям
Керівник НАК «Нафтогаз-Україна» Юрій Вітренко заявив, що ця зима буде «найгіршою в історії» через перебої з постачанням електроенергії та опалення. Російські війська зруйнували майже 40% об'єктів енергетики на території країни, пише ТСН.

За словами Вітренка, на території країни майже не залишилося нафтопереробних заводів, що праюють.

«Останнім часом Росія неодноразово здійснювала атаки на енергетичну інфраструктуру України, що призводило до відключення електроенергії на значній частині країни. У газовому секторі «Нафтогазу» вдалося зберегти майже довоєнний рівень. Але виробництво продовжує зазнавати ударів. Численні співробітники вже загинули не лише тому, що воювали на фронті, а й на своїх робочих місцях», - заявив Вітренко.

Він прогнозує, що будуть постійні відключення електроенергії та проблеми з опаленням. Адже РФ протягом останніх місяців активно обстрілює об'єкти енергетичної інфраструктури в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не роблять свердловин для ручних насосів води на кожній вулиці, що чекаєте? Команди вождя з Швейцарії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні