Загинув військовий ЗСУ, який підняв прапор над звільненим Зміїним. ВІДЕО

0
Загинув військовий ЗСУ, який підняв прапор над звільненим Зміїним. ВІДЕО
Воїн Збройних сил України, який підняв Державний прапор на острові Зміїний після його звільнення, загинув. З ним попрощалися в суботу, 22 жовтня, пише Обозреватель.

Про це в ефірі телемарафону розповів боєць батальйону «Традиції та порядок» Іван «Залізняк» Пилипчук. Він наголосив, що Олег був справжнім захисником України і його дії заслуговують на велику повагу.

«Там була людина дуже на мене схожа, але це не я. Це мій товариш, і він загинув. У нього поховання в суботу були», – сказав Пилипчук.

Варто зазначити, що 7 липня на острові Зміїний українські воїни підняли прапор України. Відтоді острів, з якого після серії потужних атак ЗСУ окупанти втекли, повністю під українським контролем і зачищений від слідів перебування рф.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні