У селі з відрізаними вухами знайшли тіла чоловіків. ФОТО

0
У селі з відрізаними вухами знайшли тіла чоловіків. ФОТО
У селі на Київщини після тривалих пошуків знайшли вбитими двох чоловіків, які працювали у місцевого жителя. У чоловіків були порізані вуха, їхні тіла були сховані під бетоном, повідомив Андрій Нєбитов.

За його словами, жахливе подвійне вбивство сталось у селі Глібівка Вишгородського району.

В кінці вересня жителі села повідомили нам про раптове зникнення двох працівників 40 та 50 років.

Попри переконання їх останнього працедавця, що чоловіки поїхали на заробітки в іншу область, ми правоохоронці не припиняли пошуків. Зрештою ж знайшли яму з тілами у дворі того самого господаря.

Як виявилось, під час останньої вечері між 42-річним чоловіком та загиблими виник конфлікт, він забив опонентів до смерті, викопав двометрову “могилу”, скинув туди тіла і завалив бетоном.

Нині чоловік затриманий і знаходиться в слідчому ізоляторі. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні