Астролог розповів, чого чекати українцям до 30 жовтня

0
Астролог розповів, чого чекати українцям до 30 жовтня
Астролог Ольга Медвецька розповіла, що в період з 24 по 30 жовтня зміниться хід війни в Україні. Має відбутися щось нове, що значно вплине на ситуацію, пише УНІАН.

«Починається довгоочікуваний період, який повинен влаштувати якийсь «розковбас» і зломити хід подій, дати новий напрямок. Те, що це фатальний і переломний період (коридор затемнень з 25 жовтня по 8 листопада і дні біля нього) – ясно. Яким він буде? Точно нелегким, але необхідним. Будьте дуже обов'язковими і не халатними – ні в якому разі не ігноруйте повітряну тривогу», - написала Медвецька.

Вона додала, що можливе продовження виведення з ладу системи енергозабезпечення України, адже затемнення буде в Скорпіоні - який, зокрема, символізує енергетику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні