Не лише повербанк: як зарядити телефон коли відключили світло

0
Не лише повербанк: як зарядити телефон коли відключили світло
Росіяни атакують енергетичні об'єкти України, через що спостерігаються перебої електроенергії. Розповідаємо, як зарядити телефон без світла, щоб завжди залишатися на зв'язку.

В умовах війни телефон став незамінним девайсом. З його допомогою можна дізнатися останні новини і постійно бути на зв'язку з рідними. Тому важливо, щоб телефон був постійно заряджений, пише Мета.

Найпростіше зарядити смартфон в умовах відключення електроенергії за допомогою повербанку. Якщо у вас є повербанк, завжди зберігайте його зарядженим, адже саме він урятує вас у разі відключення світла.

Зарядити телефон можна без спеціальних пристроїв. Розповідаємо, як зарядити смартфон без повербанку та електроенергії.

Ноутбук
Якщо вдома є заряджений ноутбук і USB-кабель, то зарядити гаджет можна досить просто. Підключіть телефон до ноутбука за допомогою шнура.

Такий спосіб заряджання повільний, проте на найважливіші дії заряду має вистачити. Зверніть увагу, що під час заряджання телефону ноутбук почне швидше розряджатися.

Генератор
Якщо у вас є генератор для квартири, то ви можете скористатися будь-якими побутовими приладами без електроенергії. До цього приладу можна підключити будь-які гаджети, в тому числі зарядити смартфон.

Автомобіль
Автомобільні зарядки має кожен власник авто. Якщо у вас немає автомобіля, ви можете попросити сусідів чи друзів зарядити телефон.

Колонка
Якщо у вас є бездротова колонка, вона може стати імпровізованим повербанком. Цей спосіб не забезпечить телефон тривалим зарядом, однак його вистачить для телефонної розмови або виходу в Інтернет.

ДБЖ
Джерело безперебійного живлення – це автоматичний пристрій, що дозволяє приєднаному до нього обладнанню деякий час працювати від акумуляторів при відключенні електроенергії. Їх часто використовують для безперебійної роботи персональних комп'ютерів.

У Мережі можна знайти багато лайфхаків, які радять заряджати смартфон від сонця, натирання батареї або лимона. Однак такі народні методи є небезпечними для вашого телефону. Краще почекати, поки увімкнуть світло, ніж потім купувати новий смартфон або замінювати батарею.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні