У Луцьку затримали депутата «ОПЗЖ». ФОТО

0
У Луцьку затримали депутата «ОПЗЖ». ФОТО
У Луцьку затримали двох чоловіків, які за версією слідчих допомагали військовозобов'язаним виїздити за кордон. Одним із затриманих виявився депутат Чернігівської районної ради від «ОПЗЖ», – повідомляє СБУ Волині.

Суд вже обрав депутату запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави. Імена затриманих в СБУ не розголошують. Про це пише Суспільне Луцьк.

Слідчі встановили, що житель Чернігівщини за гроші обіцяв надати фальшиві свідоцтва про народження дітей, а також забезпечити безперешкодний "супровід" через пропускні пункти держкордону. У спільники депутат покликав знайомого волинянина.

За оформлення підробних документів депутат просив орієнтовно три тисячі доларів США. Сума залежала від терміновості виїзду і соціального статусу клієнта.

Затримали депутата і його спільника під час одержання частини коштів – 1 500 доларів США. Обом за незаконне переправлення осіб через кордон повідомили про підозру, йдеться про ч. 3 ст. 332 Кримінального Кодексу України.

Уразі доведення вини депутату Чернігівської райради та його спільнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні