Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри. ФОТО

0
Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри. ФОТО
Тіні Кароль почали приписувати роман з хореографом Дімою Жуком, який вже кілька років поспіль ставить танці для Тіни та її балету на виступи та на концерти, пише Сенсація.

Після шоу “Танці з зірками” та спільного палкого танцю на одному з ефірів, Тіна допомогла Жуку почати співочу кар’єру і саме після цієї новини чутки про роман хореографа та співачки почали поширюватись зі швидкістю світу.

Але сам Діма в одному з інтерв’ю розповів, що його стосунки з Кароль суто робочі та трошки дружні, але романтичного підтексту в них точно немає і ніколи не було. Але вчора Жук відповідав на питання своєї аудиторії й одне з них звучало так: “Є фото з Тіною Кароль, яке ніхто не бачив?” І Дмитро одним лише фото знову зробив так, що чутки про романтичні стосунки стали актуальними.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні